Wandelcoaching

Wandelcoaching: de kracht van de natuur

Wandelen zet je lichaam en geest letterlijk in beweging. Het geeft rust en ruimte om je gedachten te ordenen en letterlijk stappen te zetten in jouw leven. De stilte en ruimte van de natuur zorgen voor een andere manier van denken. Je hoeft minder waakzaam en alert te zijn. Wandelen brengt je in contact met je lichaam en haalt je direct uit je hoofd. Het is een minibreak voor je overprikkelde brein, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten.

Bekijk ook eens de coaching bij stress of de coaching bij een burn-out!

‘Annemieke brengt je in beweging. Letterlijk door met je in de natuur te wandelen en ook figuurlijk met haar scherpe intuïtie en observaties.’

Adviseur, 48 jaar.

Wandelcoaching  voor jou

Wandelcoaching helpt bij langdurige stress of een burn-out. De wandelsessies zijn in het prachtige natuurgebied de Rottige Meenthe, direct aan mijn praktijk. Je ontdekt in de natuur waar jouw kracht ligt, waarvan je energie krijgt en wat écht belangrijk is voor je. Je kunt je verhaal kwijt of juist stil zijn en je aandacht richten op je ademhaling of de natuur. Tussendoor doen we oefeningen zodat je nieuwe inzichten krijgt en je bewustzijn vergroot.

Wandelcoaching kan per sessie of bij een coaching-traject, bijvoorbeeld:

Ja, ik wil graag kennismaken