Ervaar je te veel stress? Voorkom een burn-out!

Leer omgaan met stress

 Stress heeft veel invloed op jouw gezondheid. Heb je het gevoel dat je het niet meer aankunt? Ben je snel geïrriteerd? Of ga je steeds door en kun je niet meer ontspannen? Het zijn enkele symptomen van stress. Door langdurige stress kun je overspannen raken wat zelfs kan leiden tot een burn-out . Samen met jou help ik je om grip te krijgen op je leven en weer helemaal in balans te komen.

‘Ik weet nu wat ik kan doen als ik voor nieuwe uitdagingen sta en wat voor mij werkt om in balans te blijven‘

Nynke Holtrop, HR-adviseur

Coaching omgaan met stress

Tijdens de coaching ontdek je wat jou de meeste stress geeft en leer je omgaan met stress. Je krijgt alle ruimte om je verhaal te doen. Herstel je energie, veerkracht, je vitaliteit en kom weer in balans. Samen zorgen we ervoor dat je energie, rust en grip op je leven krijgt. Zo kun je weer genieten en met plezier doen wat voor jou belangrijk is.

Samen kijken we naar:

  • je situatie thuis
  • je situatie op je werk
  • je denkpatronen
  • de keuzes die je maakt
  • welke concrete stappen je kun zetten

Bekijk ook eens de mindfulnestraining of de wandelcoaching!

Samen met je werkgever

Veel werkgevers zijn bereid om een coaching-traject of training te betalen zodat jij kunt herstellen van je stressvolle periode. Wil je weten of jouw werkgever dit doet? Geef het dan aan bij mij. Dan neem ik contact op met je werkgever om dit te regelen.

Ja, ik wil graag kennismaken