Over mij

Dit ben ik

Ik ben Annemieke Kroeze, 49 jaar en trotse moeder van 2 zonen. Samen met hun woon ik in een klein dorpje in Friesland op de grens van Overijssel en Flevoland. Ik werk inmiddels 24 jaar als coach en combineer dit de afgelopen 7 jaar met een uitdagende HR-baan. Zo weet ik goed wat speelt binnen organisaties en bekijk ik een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken.

Mijn coaching-stijl

Mijn coaching-stijl raakt snel de kern, is helder, warm en confronterend waar nodig. Ik luister naar je zonder oordeel.

Ik stel vragen zodat je inzicht krijgt in je eigen handelen en wat de gevolgen hiervan zijn.

Werkstress en energie

Veel organisaties en mensen zitten in de stress- en overlevingsmodus. We werken vaak niet te hard, maar we nemen te weinig rustmomenten. We besteden te weinig tijd aan dingen waarvan we energie krijgen. Hoe je denkt en hoe veerkrachtig je bent, bepaalt voor een groot gedeelte hoe je je voelt. Daar geloof ik in. Als je goed voor jezelf zorgt, ben je beter beschermd tegen stress, burn-out en andere mentale klachten.

Bewust en positief leven

Ik geloof niet dat alles maakbaar is in het leven. Ik geloof wel dat je je eigen geluk kunt beïnvloeden door bewust, vitaal en positief in het leven te staan. Dit vraagt wel bewustwording en doorzettingsvermogen. De oorzaak zit vaak niet in de stress zelf, maar in de keuzes die je maakt. Ik geef mensen en organisaties handvatten om hun veerkracht te versterken. Dit doe ik door coaching, training en advies.

Ja, ik wil graag kennismaken