Tarieven & Werkwijze

Particulier

Eerst hebben we een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is. Je ontvangt vervolgens een offerte met de inhoud en de opbouw van het coachtraject. Losse gesprekken zijn ook mogelijk.
Veel werkgevers zijn bereid om een coaching-traject of training bij Veerkrachtwerkt te betalen. Wil je weten of jouw werkgever dit doet? Geef het dan aan bij mij. Dan neem ik contact op met je werkgever om dit te regelen.
Een coach- of mindfulnesstraject bestaat meestal uit 5 a 8 sessies.

Coaching vindt plaats in mijn coach ruimte in Oldelamer, een aangename en rustige plek dichtbij het prachtige natuurgebied de Rottige Meenthe. Tevens zijn er online sessies mogelijk.

Uurtarieven 2023

Particulieren: € 80,- inclusief btw, voorbereiding en materialen.

Werkgever: € 120,- exclusief btw, reiskosten en eventuele kosten externe locatie.

Werkgevers

Ik kom graag kennismaken. Op basis van de vraag van de organisatie of inzet van een coachtraject of training ontvang je een offerte op maat.
Een coachtraject bij stress bestaat meestal 5 à 8 sessies in een periode van circa 3 maanden. Een coachtraject bij een burn-out is gemiddeld 6 à10 sessies in een periode van 4-6maanden. Een tussentijdse of afrondende evaluatie met de werkgever op locatie is mogelijk.
Coaching vindt plaats in mijn praktijk in Oldelamer of in overleg op een externe coachlocatie.
Ik heb een concrete en persoonsgerichte aanpak.

Trainingen worden in company gegeven of op een externe locatie.

Ja, ik wil graag kennismaken