“Bij Annemieke had ik direct een vertrouwd gevoel. Ze is scherp en lekker praktisch. Daar is ze heel sterk in. Ik kon de inzichten en handvatten die ze me gaf direct toepassen.”

Ik liep vast in mijn werk en in deze fase van mijn leven. Ik had adempauze nodig, maar dan wel een gerichte om te bekijken waar ik stond en waar ik naartoe wilde. Annemieke heeft me hierbij buitengewoon goed geholpen.

In het begin was de coaching vooral gericht op rust in mijn hoofd krijgen. Ik zat erg vol, was onrustig en vermoeid. Ik wilde weten welke stappen ik moest zetten. Annemieke adviseerde me om niet vanuit oververmoeidheid keuzes te maken en eerst tot rust te komen. We zijn gestart met praktische zaken als een dagritme bepalen en ademhalingsoefeningen doen. Ik zat heel erg in mijn hoofd. Tijdens de coaching leerde Annemieke me om me te richten op lichamelijke signalen en hiernaar te luisteren. Binnen vier weken vond ik weer de energie om in beweging te komen en verder te kijken.

Dat vind ik ook een echte kracht van Annemieke: ze brengt je in beweging. Soms letterlijk door met je in de natuur te wandelen en ook figuurlijk met haar scherpe intuïtie en observaties.

Het coachingstraject heeft me erg geholpen. Na de coaching kwam ik weer in een zure periode terecht, maar dit heeft me toen niet meer onderuitgehaald. Ik bleef meer in evenwicht en kon de situatie veel beter aan. Dit was een kracht die altijd wel in me zat, maar ik even kwijt was. Annemieke heeft me geholpen dit weer naar boven te halen. Uiteraard helpt ervaring en ouder worden hierbij ook.

Ik heb vaker coaching gehad, maar kwam hier niet altijd verder mee. Bij Annemieke had ik direct een vertrouwd gevoel. Ze is scherp en lekker praktisch. Daar is ze heel sterk in. Ik kon de inzichten en handvatten die ze me gaf direct toepassen. Het contact met Annemieke was heel warm en tegelijkertijd kon ze ook heel scherp zijn en me de spiegel voorhouden. Bijzonder was dat mijn partner ook bij haar langs kon komen voor meer inzicht in mijn situatie. Dit hielp ons beide en gaf een betere dynamiek in huis. Het geeft ook aan hoe grondig Annemieke de coaching aanpakt en voor een  duurzaam resultaat gaat.

Adviseur, 48 jaar