“Er zitten veel gradaties in coaching & mindfulness. Bij Annemieke is het uitvoerig en compleet. Het biedt echt verdieping”

“Gewoon doorgaan, er komen wel weer andere tijden”. Dat was altijd mijn motto, maar het combineren van werk en kinderen en andere privézaken begon steeds meer te wringen. Ik wilde alles perfect doen en dat zorgde voor een chronische spanning. Ik wist dat ik een betere balans tussen werk en privé moest creëren en keuzes moest maken, maar ik vond het lastig om dit zelf te doen.

Na wat dingen uit te hebben geprobeerd, ben ik op zoek gegaan naar een mindfulnesstraining. Zo kwam ik bij Annemieke terecht en daar ben ik nog steeds blij om. Er zitten veel gradaties in coaching en mindfulness. Bij Annemieke is het heel uitvoerig en compleet. Het traject was volledig op mij afgestemd en gaf echt verdieping.

Ik heb een aantal dingen in mijn leven veranderd en de inzichten die ik heb gekregen werken nog steeds door. Ik weet nu wat ik kan doen als ik voor nieuwe uitdagingen sta. En wat voor mij werkt om in balans te blijven. Tijd voor mezelf inplannen is echt belangrijk. Ik dacht altijd dat mijn perfectionisme een kracht was, maar nu weet ik dat het ook wel wat minder mag en dat het niet altijd gaat om ‘het halen van een 10’. Ze heeft me geleerd om letterlijk stil te staan in plaats van altijd maar door te denderen. Dit was in het begin een flinke uitdaging, maar het werkt echt. Dit zorgt er nog steeds voor dat ik bewuster leef en bewust keuzes maak.

Tijdens het eerste contact met Annemieke was er direct een fijne klik. Naast dat ze veel kennis heeft, is ze ook gewoon een fijn persoon. Ze straalt veel rust uit en gaf me direct het vertrouwen om open en eerlijk mijn verhaal te doen. Ze kan erg goed luisteren en reageert niet direct als je iets vertelt. Zo is er ruimte voor je eigen gevoel en inzichten. Wat ze doet is heel effectief, omdat ze snel tot de essentie komt.

Ik kan een coachings- of mindfulnesstraject bij Annemieke echt aanraden. Het heeft mij geholpen om met lastige situaties om te gaan en knopen door te hakken. De inzichten helpen me nu nog steeds.

Nynke Holtrop, HR-adviseur